Мурованокуриловецька
районна рада

Відбулась 38 (позачергова) сесія районної ради 7 скликання

Переглядів: 296

6 листопада 2020 року в залі засідань районної ради відбулась 38 (позачергова) сесія районної ради 7 скликання в якій взяли участь  20 депутатів із 34.

Перед початком сесії відбулись засідання постійних комісій районної ради 7 скликання, а саме: з питань бюджету та з питань освіти, культури, духовного відродження, роботи з молоддю, спорту і туризму, соціального захисту населення, зайнятості, роботи з ветеранами, охорони здоров’я, материнства і дитинства, захисту прав споживачів.

На пленарне засідання запрошувались  заступник голови райдержадміністрації Світлана Озерянська, начальник фінансового управління райдержадміністрації Галина Власова, заступник директора з фінансово-економічної частини комунального некомерційного підприємства “Мурованокуриловецька районна центральна районна лікарня”  Валентина Тихоход.

Депутати районної ради обрали секретаріат у складі Галини Смаги, Анатолія Бойка та Володимира Панчука, внесли зміни до Районної програми охорони здоров’я на 2016-2020 роки та  до рішення 32 сесії районної ради 7 скликання від 18 грудня 2019 року “Про районний бюджет Мурованокуриловецького району на 2020 рік” (зі змінами).

Більш детально з рішеннями з даних питань можна ознайомитись на сайті районної ради в розділі „Рішення районної ради 7 скликання. 38 (позачергова) сесія районної ради”.

 

 



« повернутися до списку новин