Мурованокуриловецька
районна рада

Постійна комісія розглянула проект регуляторного акта

Переглядів: 408

23 січня 2018 року відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань регулювання комунальної власності, приватизації та регуляторної політики. Комісія розглянула проект регуляторного акта – проект рішення районної ради “Про внесення змін до рішення 12 сесії районної ради 7 скликання від 23.06.2017 №196 “Про методику розрахунку, орендні ставки та порядок використання плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл та селищ Мурованокуриловецького району” та аналіз його регуляторного впливу, розробником якого є управління регіонального розвитку райдержадміністрації.

Даний проект регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу   1 лютого 2018 року буде опубліковано в районній газеті “Наше Придністров’я” та на веб-сайті районної ради в розділі “Регуляторна діяльність” в підрозділі “Проекти регуляторних актів” в порядку, передбаченому Законом  України  “Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності” з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.  

В роботі комісії також взяв участь голова районної ради Кушнір С.М.

 

Начальник відділу з питань комунальної

власності та регуляторної політики

виконавчого апарату районної ради                                                                                В. Богуцька        

                        

 



« повернутися до списку новин