Мурованокуриловецька
районна рада

ЗВЕРНЕННЯ до виборців, депутатів місцевих рад усіх рівнів, селищного і сільських голів

Переглядів: 297

 

Шановні жителі територіальних громад району!

Відповідно до законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  “Про статус депутатів місцевих рад”, рішення 2 сесії районної ради 7 скликання “Про Єдиний день депутата та “Депутатський тиждень” в районі” селищний, сільські голови, депутати місцевих рад зобов’язані не рідше одного разу на рік звітувати про свою роботу перед виборцями.

Відповідно до плану основних заходів районної ради на січень 2020 року в період з 27 січня по 5 лютого 2020 року в населених пунктах району  проводитимуться загальні збори громадян за місцем проживання та Депутатський тиждень, під час яких селищний, сільські голови, депутати місцевих рад усіх рівнів мають прозвітувати перед виборцями про свою діяльність у 2019 році, участь у роботі рад.  

На зустрічах громадяни матимуть можливість внести свої пропозиції щодо вирішення актуальних проблем населених пунктів, обговорити питання виконання стратегій розвитку територіальних громад, планів соціально-економічного розвитку сільських рад, утримання та перспектив розвитку закладів соціальної сфери села,  висловити своє бачення щодо подальшого розвитку територіальних громад району.

Відповідно до статті 88 Закону України “Про Національну поліцію” на цих зібраннях представники поліції проінформують громадськість про стан правопорядку на території сільських та селищної рад та заходи, які вживаються щодо попередження правопорушень.

Шановні селищний, сільські голови, депутати місцевих рад!

Прошу організувати та провести запланований захід, забезпечити належні умови для проведення звітів перед виборцями шляхом виділення приміщень, повідомлення виборців про час та місце їх проведення і прозвітувати перед ними про проведену вами роботу у 2019 році.

Переконаний, що безпосередня участь жителів населених пунктів у вирішенні проблем місцевого значення сприятиме розвитку місцевого самоврядування, в якому вирішальну силу матиме громада!

 

Голова районної ради                                                                                                С.Кушнір                            

 

 



« повернутися до списку новин