Мурованокуриловецька
районна рада

Вітання до 25-ї річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора України

Переглядів: 2398

Шановні жителі територіальних громад району!

Щиро вітаю вас з 25-ю річницею Незалежності України та Днем Державного Прапора України!

День Незалежності України - це важливий день для кожного українця, хто вважає себе патріотом України, хто стоїть на захисті українських кордонів, хто вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.

До цих пір ми не надто задумувалися і цінували такі поняття як Незалежність, Воля і Свобода. Але зараз, коли тисячі українців віддають своє здоров’я та життя за єдину Батьківщину, наш спокій і мир, за нашу з Вами людську Гідність і Честь, значення цих слів назавжди змінилися для кожного українця. Тепер ми знаємо і ніколи не забудемо дорогу ціну Незалежності!

Вперше за роки незалежності український прапор, прапор кольорів мирного неба і золотого поля, залитий кров’ю найкращих синів українського народу і окроплений святими сльозами матерів. Ми – мирний народ, але готові платити і платимо – потом і кров’ю – за право жити під цим прапором, під цим небом і серед цих полів.

Наш синьо-жовтий стяг об’єднав під своїми полотнищами захисників рідної землі, патріотів, і кличе нас взятися до її розбудови, щоб дивлячись, як майорить символ нашої держави, із гордістю за наш волелюбний народ на повні груди вигукнути: ”Я - українець!“   

   Переконаний: настане день, коли над пшеничними полями нашої країни знову буде чисте голубе небо, а українці впевнено крокуватимуть спільно з європейськими державами!                

Щиро бажаю всім і кожному доброго здоров’я, миру, злагоди і достатку. Любімо і поважаймо Державний Прапор України, захищаймо його як потужний оберіг України та духовний скарб нації!

Нехай Бог охороняє нашу Україну, громаду, кожну родину від незгод і усіляких негараздів.

Слава великому українському народові!

Слава соборній незалежній Україні!

 

Голова райдержадміністрації

                                               Сергій Ладан

Заступник голови районної ради

                                              Андрій Нікітчук



« повернутися до списку новин