Мурованокуриловецька
районна рада

Відбулась нарада-семінар з селищним, сільськими головами

Переглядів: 394

8 травня 2019 року в актовому залі районної ради відбулася нарада-семінар з селищним та сільськими головами, яку провів  голова райдержадміністрації Сергій Ладан.  Участь в нараді взяли голова районної ради Сергій Кушнір,  перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Петренко, заступник голови райдержадміністрації Валерій Козачишен, заступник голови районної ради Андрій Нікітчук,  окремі керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та виконавчого апарату районної ради.

Про  реалізацію програми “Питна вода” за 2014-2019 роки та забезпечення якісного водопостачання населення на території району доповів заступник начальника  управління, начальник відділу житлово-комунального господарства та господарського забезпечення управління регіонального розвитку райдержадміністрації Василь Базишен та директор ДП “Комунальник”, ТОВ “МК райсількомунгосп” Микола Олійник.

Про реалізацію Закону України “Про відходи” в частині поводження з твердими побутовими відходами на території району ознайомила присутніх начальник управління регіонального розвитку райдержадміністрації Світлана Озерянська.

Про стан виконання бюджету проінформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Галина Власова.

Начальник архівного відділу райдержадміністрації Ольга Ступко зупинилася на питанні організації  роботи з науково-технічного опрацювання документів в сільських та селищній радах.

Голова райдержадміністрації Сергій Ладан  підвів підсумки наради.

Прес-служба районної ради

      

      

 



« повернутися до списку новин