Мурованокуриловецька
районна рада

Про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення Мурованокуриловецької районної ради “Про методику розрахунку, орендні ставки та порядок використання плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл та селищ Муро

Переглядів: 797

               

ПОВІДОМЛЕННЯ 

Про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення  Мурованокуриловецької районної ради “Про методику розрахунку, орендні ставки та порядок використання плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл та селищ Мурованокуриловецького району”.

Відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської  діяльності” районною радою публікуватиметься  регуляторний акт – проект рішення районної ради “Про методику розрахунку, орендні ставки та порядок використання плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл та селищ Мурованокуриловецького району” та аналіз регуляторного впливу.

Зазначеним проектом регуляторного акта передбачено затвердити з  1 липня 2017 року нові орендні ставки за використання нерухомого майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл та селищ Муровано-куриловецького району, визначення Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду даного майна.

Розробник проекту документа: Мурованокуриловецька районна рада.

Поштова адреса розробника проекту: 23400 смт. Муровані Курилівці, вул. Соборна, 74.

Телефон виконавця: 2-11-75.

Проект рішення Мурованокуриловецької районної ради “Про методику розрахунку, орендні ставки та порядок використання плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл та селищ Муровано-куриловецького району” та відповідний аналіз регуляторного впливу будуть оприлюднені 21 квітня 2017 року на офіційному веб-сайті Муровано-куриловецької районної ради mk.rayrada.org.ua  в розділі “Регуляторна діяльність” підрозділ “Проекти регуляторних актів” та веб-сайті Муровано-куриловецької районної державної адміністрації  www.mkrda.gov.ua.            

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань до вказаного проекту рішення районної ради  приймаються у письмовому вигляді протягом одного місяця з дня оприлюднення за вищевказаною адресою, або  на електронну адресу Мурованокуриловецької районної ради mkrada@ukr.net .

 

Заступник голови районної ради                                                                                                                               А. Нікітчук                                                                                                                                             



« повернутися до списку новин