Мурованокуриловецька
районна рада

Працівники виконавчого апарату районної ради взяли участь у Всеукраїнському спортивно-масовому заході «Challenge Fest»

Переглядів: 323

Працівники виконавчого апарату районної ради 24 вересня 2019 року взяли участь у Всеукраїнському спортивно-масовому заході серед учнів, вчителів, із залученням представників органів місцевого самоврядування, ЗМІ «Challenge Fest», який проводився Мурованкоуриловецькою школою-ліцей №1 і розпочався веселою руханкою на ігровому майданчику.

Всеукраїнський спортивно –масовий захід «Challenge Fest» проводиться з метою формування здорового способу життя та залучення учнів до регулярних занять фізичною культурою та спортом ї популяризації та подальшого розвитку фізичного виховання та спорту серед учнів Вінницької області та України.

Крім веселої руханки протягом дня в школі ліцею серед учнів проводитимуться турнір зі швидкісного складання кубика – Рубика, турнір бейблейду, спортивні змагання з видів спорту, майстер – класи з видів спорту та інші рухові активності.

Дані заходи проводяться в цей день одночасно в усіх регіонах України на центральних вулицях або паркових зонах, стадіонах та інших місцях.

Прес-служба районної ради

 

 

 



« повернутися до списку новин