Мурованокуриловецька
районна рада

Вітання голови районної ради з нагоди Дня працівників сільського господарства

Переглядів: 472

Шановні трудівники агропромислового комплексу Мурованокуриловеччини!

Від імені районної ради сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства України.

Всьому початок — плуг і борозна. У цих словах — загальнолюдська істина, якою підкреслено особливе значення селянської праці. Наші предки, які, обробляючи землю, вважали її живою передали нам у спадок глибоку повагу до неї. Те, що йде від землі, зливається у нашій свідомості в одне ціле: краплина роси і молоді паростки пшениці, веселий струмок і колосиста нива, окраєць духмяного хліба і глечик свіжого молока, рідне слово і пісня. Усе це разом складається в малу батьківщину і виростає у цілу державу.

Споконвічно напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашої країни, запорукою її процвітання. Аграрний сектор економіки є базовим у нашому районі.  Він представлений галузями тваринництва та рослинництва. Високі показники у сільськогосподарському секторі досягаються завдяки дбайливим господарям та невтомним трудівникам, які самовіддано  працюють, примножуючи традиції українського народу та добробут нашої держави.

Висловлюю глибоку подяку хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва  нашого району. Ваша праця свята і благородна, вона безперервна, як саме життя. Завдяки вашим знанням і природній мудрості, наполегливості і невтомному працелюбству живе українське село, колоситься золотиста українська нива, розвивається сільське господарство.

Спасибі вам за нелегку і таку потрібну всім працю!

Щедрих вам врожаїв, миру, щастя, злагоди і добробуту в кожну домівку.

 

З повагою,

Голова районної ради                                                                                                 Сергій Кушнір

 



« повернутися до списку новин