Мурованокуриловецька
районна рада

Голова районної ради Сергій Кушнір зустрівся з керівництвом КП "Мурованокуриловецький водоканал"

Переглядів: 443

    

Голова районної ради Сергій Кушнір зустрівся з  колективом  та директором  Комунального підприємства “Мурованокуриловецький водоканал”.

В ході спілкування директор Комунального підприємства “Мурованокуриловецький водоканал” Костянтин Андрущак  розповів присутнім про роботу підприємства, а саме про  надання послуг територіальній громаді смт Муровані Курилівці зі збору, вивезенню та утилізації твердих побутових відходів,  виконання функцій   пов’язаних з утриманням та обслуговуванням кладовищ селища, утриманням  вулично-дорожньої мережі, робіт,   пов’язаних з   благоустроєм.

Костянтин Андрущак охарактеризував економічну та господарську діяльність водоканалу, акцентував увагу на актуальних проблемах. Зокрема, йшлося про заборгованість за послуги водопостачання та водовідведення, які перешкоджають стабільній роботі та розвитку підприємства.

Сергій Михайлович цікавився перспективою розвитку підприємства, якістю води в селиші, співпрацею водоканалу із селищною радою щодо утримання водопровідної мережі. 

Тем для обговорення було багато: зношеність мереж, застаріле обладнання, низький рівень проплат за спожиті послуги населення, заключення договорів з фізичними та юридичними особами щодо вивезення твердих побутових відходів, підвищення цін на енергоносії та багато іншого. 



« повернутися до списку новин