Мурованокуриловецька
районна рада

В районному центрі вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Переглядів: 303

15 лютого, в районному будинку культури, відбулися заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ з Афганістану.

Перед урочистою частиною, представники влади, військові та члени районної організації Української спілки ветеранів Афганістану схилили голови перед світлою пам’яттю полеглих бойових побратимів біля пам’ятного знаку воїнам – інтернаціоналістам, вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти.

Присутніх в залі привітали голова районної ради Сергій Кушнір, заступник голови райдержадміністрації Валерій Козачишен,  та голова районної спілки ветеранів війни Афганістану Володимир Мельник. Вони зазначили, що війна в Афганістані - це не лише біль тих, хто там воював, це трагедія всього українського народу. Після Другої світової війни вихідці з України брали участь у військових діях в 26 країнах світу, де гідно і мужньо виконували свій обов’язок.

Також до привітань приєднався учасник бойових дій Анатолій Юрковський із с. Воронівці, який продекламував власний віршований твір про війну на Сході нашої держави.

Присутнім учасникам бойових дій було вручено медалі «Ветеранська доблесть - Афганістан».

 Всім учасникам зібрання музичні вітання дарували працівники районного будинку культури та вихованці дитячої музичної школи.




« повернутися до списку новин