Мурованокуриловецька
районна рада

Вітання до Дня працівника соціальної сфери

Переглядів: 306

Шановні працівники соціальної сфери!

Щиро вітаю вас із професійним святом, яке відзначається першої неділі листопада!

Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

Щиро дякую вам за сумлінну працю: ваша праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла. За це вам шана і повага в народі. Переконаний, що вам вистачить снаги, витримки та професіоналізму для подолання усіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашої громади, соціального захисту тих, хто цього потребує.

Зичу вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, здійснення задумів, подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту населення!

Нехай ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи соціального захисту людини!

 

Голова районноъ ради                                                                                                   С.Кушнір



« повернутися до списку новин