Мурованокуриловецька
районна рада

Вінницькою обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування проведено онлайн-заходи

Переглядів: 359

7 травня ц.р. Вінницькою обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування проведено  інформаційну онлайн-зустріч, під час якої керівник Секретаріату Асоціації Віктор Вікалюк та представники Асоціації  проінформували про поточну роботу, плани Асоціації на наступний місяць із конкретними заходами.

В даному зібранні взяли участь голова Вінницької обласної Ради Анатолій Олійник, голова Вінницької  обласної  державної адміністрації Владислав Скальський, який проінформував про загальний стан та вирішення проблем епідеміологічної ситуації та економічних питань в області у зв’язку із карантинними обмеженнями.

Під час прямого включення в залі засідань районної ради були присутні голова районної ради Сергій Кушнір, заступник голови райдержадміністрації Світлана Озерянська, заступник голови районної ради Андрій Нікітчук, керуюча справами виконавчого апарату районної ради Тетяна Покалюк та працівники виконавчого апарату районної ради. 

Цього ж дня для юристів, кадровиків та державних реєстраторів громад проведено онлайн-семінар за темою “Заходи захисту в діяльності органів місцевого самоврядування”, участь в якому взяли заступник голови райдержадміністрації Світлана Озерянська, заступник голови районної ради Андрій Нікітчук та працівники виконавчого апарату районної ради.

Прес-служба районної ради

 



« повернутися до списку новин