Мурованокуриловецька
районна рада

Відбулось засідання президії районної ради під керівництвом голови районної ради Сергія Кушніра

Переглядів: 338

24 вересня 2019 року відбулось засідання президії районної ради під керівництвом голови районної ради Сергія Кушніра. У роботі президії взяли участь заступник керівника Могилів-Подільської місцевої прокуратури Вадим Грималюк, начальник управління регіонального розвитку райдержадміністрації Світлана Озерянська, начальник фінансового управління райдержадміністрації Галина Власова.

Члени президії розглянули 8 питань порядку денного чергової сесії районної ради:

  1. Звіт голови районної ради про свою діяльність за період з вересня 2018 року по вересень 2019 року.
  2. Інформація заступника керівника Могилів-Подільської місцевої прокуратури про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності місцевої прокуратури на території Муровано-куриловецького району за І півріччя 2019 року.
  3. Про внесення змін до рішення 26 сесії районної ради 7 скликання від 14 грудня 2018 року  №348 “Про районний бюджет на 2019 рік” (зі змінами).
  4. Про Тимчасовий порядок видалення  дерев та кущів за межами населених пунктів на території району.
  5. Про переукладення контракту з директором комунального закладу “Мурованокуриловецький районний Будинок дитячої та юнацької творчості” Євчук К.Е.
  6. Про переукладення контракту з директором комунальної установи “Мурованокуриловецький районний методичний кабінет” Гришиною С.Г.
  7. Про внесення змін до складу президії районної ради.
  8. Про звернення Кам’янської районної ради Черкаської області.

За результатами розгляду всі питання порядку денного погоджено та винесено на розгляд чергової сесії районної ради 7 скликання, яка відбудеться 27 вересня 2019 року о 10 год. в сесійній залі районної ради.

Прес-служба  районної ради



« повернутися до списку новин