Мурованокуриловецька
районна рада

На президії депутати затвердили 23 питання порядку денного чергової сесії районної ради

Переглядів: 590

11 грудня 2018 року відбулося засідання президії районної ради, якому передували  засідання 3-х постійних комісій районної ради. У її роботі взяли участь 8 з 12 членів президії.  

По питаннях порядку денного доповідали голова райдержадміністрації Сергій Ладан, голова районної ради Сергій Кушнір, перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Петренко, начальник фінансового управління райдержадміністрації Галина Власова, начальник відділу надання адміністративних послуг райдержадміністрації Володимир Мороз, заступник начальника відділу у Мурованокуриловецькому районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області Любов Прудивус, начальник відділу з питань комунальної власності та регуляторної політики виконавчого апарату районної ради Валентина Богуцька. Депутати підтримали проект плану роботи районної ради на 2019 рік, з яким їх ознайомила керуюча справами виконавчого апарату районної ради Тетяна Покалюк.

Голова районної ради Сергій Кушнір поставив на голосування за основу та в цілому питання порядку денного, які мають бути розглянуті під час засідання 26-ї чергової сесії. Усі члени президії підтримали запропонований порядок денний.

Крім того, в ”Різному“ депутати районної ради І.Кагляк, С.Ладан підняли питання щодо неналежної організації діяльності державної нотаріальної контори в Мурованокуриловецькому районі, що спричиняє масові скарги громадян до органів влади району. В зв’язку з цим члени президії районної ради доручили працівникам виконавчого апарату районної ради підготувати на розгляд чергової сесії районної ради проект звернення депутатів районної ради до Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області щодо незадовільної організації діяльності державної нотаріальної контори на території Мурованокуриловецького району

Таким чином, 14 грудня о 10-й годині на черговій 26 сесії районної ради будуть розглянуті наступні питання:

  1. Про здійснення райдержадміністрацією делегованих їй районною радою повноважень щодо забезпечення збалансованого економічного і соціального розвитку району, ефективного використання природних, трудових і фінансових ресурсів.
  2. Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку району за 2018 рік та Програму економічного і соціального розвитку Муровано-куриловецького району на 2019 рік.
  3. Про районний бюджет на 2019 рік.
  4. Про внесення змін до рішення 17 сесії районної ради 7 скликання від 18 грудня 2017 року  №252 “Про районний бюджет на 2018 рік” (зі змінами).
  5. Про хід виконання Районної програми забезпечення виконання Мурованокуриловецькою районною державною адміністрацією делегованих їй Мурованокуриловецькою районною радою повноважень на 2015-2018 роки  та Районну програму забезпечення виконання Мурованокуриловецькою районною державною адміністрацією делегованих їй Мурованокуриловецькою районною радою повноважень на 2019-2023 роки.
  6. Про хід виконання Районної програми забезпечення функціонування Центру надання адміністративних послуг Мурованокуриловецької районної державної адміністрації на 2015-2018 роки та Районну програму забезпечення  функціонування Центру надання адміністративних послуг Мурованокуриловецької районної державної адміністрації на 2019-2022 роки.
  7. Про хід виконання Районної програми по реалізації у Мурованокуриловецькому районі основних напрямків земельної реформи на 2012-2018 роки, затвердженої рішенням 11 сесії районної ради 6 скликання  від 20 квітня 2012 року №164 (зі змінами).
  8. Про критерії, порядок утворення та Положення про Наглядові ради комунальних унітарних підприємств Мурованокуриловецької районної ради.
  9. Про порядок утворення та Положення про спостережну раду закладу охорони здоров’я, що є спільною власністю територіальних громад сіл та селищ Мурованокуриловецького району.
  10. Про переукладання договору оренди майна, що знаходиться в оперативному управлінні комунального закладу “Мурованокуриловецький районний Будинок культури “Жовтень”.
  11. Про списання майна, що знаходиться в оперативному управлінні коммунального некомерційного підприємства “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня”.
  12. Про списання майна, що знаходиться в оперативному управлінні навчально-виховного комплексу “Середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-гімназія”  смт Муровані Курилівці.
  13. Про перейменування НВК “Середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1– гімназія” смт Муровані Курилівці в ЗЗСО “Мурованокуриловецька школа–  ліцей №1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області”.
  14. Про затвердження плану діяльності районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.
  15. Про розпорядження голови районної ради.
  16. Про Порядок і норматив відрахування до загального фонду районного бюджету комунальними підприємствами, які належать до спільної власності територіальних громад району, частини чистого прибутку (доходу) за результатами фінансово-господарської діяльності у 2019 році.
  17. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок громадян для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Мурованокуриловецького району.
  18. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що надається в оренду СФГ “Добробут” для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Вербовецької сільської ради.
  19. Про кошторис видатків на утримання апарату районної ради на 2019 рік.
  20. Про умови оплати праці голови районної ради у 2019 році.
  21. Про умови оплати праці заступника голови районної ради у 2019 році.
  22. Про перспективний план роботи районної ради на 2019 рік.

    23. Про звернення депутатів Мурованокуриловецької районної ради до Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області щодо незадовільної організації діяльності державної нотаріальної контори на території Мурованокуриловецького району.

Більш детально з проектами рішень можна ознайомитись на офіційному сайті районної ради в розділі „Проекти рішень районної ради 7 скликання”.

Прес-служба районної ради

      


 



« повернутися до списку новин