Мурованокуриловецька
районна рада

Держпродспоживслужба провела зустріч з селищним, сільськими головами району

Переглядів: 318

В рамках удосконалення клієнтоорієнтованого підходу в роботі Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області проводиться цикл зустрічей в районах області з керівниками територіальних громад щодо наближення надаваних послуг до споживачів.

11 грудня 2019 року в актовому залі районної ради така зустріч відбулась з селищним, сільськими головами Мурованокуриловецького району за участі голови районної ради Кушніра С.М., першого заступника голови райдержадміністрації Петренка Я.В., керівників установ, управлінь райдержадміністрації.

Під час даного заходу начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Сидорук Г.П., заступник начальника Вороновська Т.М. та начальник Управління захисту споживачів Войчук Ю.Д. обговорили з присутніми питання проведення спільних заходів по всіх напрямках роботи ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області, а саме:

- дотримання законодавства щодо безпечності харчових продуктів;

- обслуговування у сфері ветеринарної медицини;

- дотримання санітарного законодавства;

 - запровадження системи реєстрації звернень громадян з питань захисту прав споживачів (журнали реєстрації, електронна передача скарг, контроль за виконанням та ефективним реагуванням);

- організації безпечного та якісного харчування в дитячих закладах;

- дотримання встановлених законодавством правил обробітку сільськогосподарських угідь.

Присутні посадові особи місцевого самоврядування піднімали питання діяльності виїзних кухонь, роботи з пестицидами, якості питної води.

По завершенню заходу присутнім було роздано інформаційні буклети.

Прес-служба районної ради

 



« повернутися до списку новин