Мурованокуриловецька
районна рада

Відбулась 22 сесія районної ради 7 скликання

Переглядів: 577

15 червня 2018 року відбулась 22 сесія районної ради 7 скликання, в роботі якої взяли участь 28 з 34-х депутатів районної ради.

Перед початком сесії депутати обрали секретаріат у складі     Айрапетяна С.М., Білика М.А. та Смаги Г.О.

Голова районної ради С.Кушнір проінформував присутніх про стан справ у районі і проведену роботу постійними комісіями та виконавчим апаратом районної ради в період з 16 березня по 15 червня 2018 року.

Голова постійної комісії районної ради з питань бюджету    Загороднюк В.В. прозвітував про роботу постійної комісії.

По основному питанню порядку денного “Про хід виконання Єдиної комплексної програми розвитку освіти Мурованокуриловецького району на 2012-2017 роки, затвердженої рішенням 11 сесії районної ради 6 скликання від 20 квітня 2012 року №163” доповідала начальник відділу освіти райдержадміністрації Тимощук П.П. В обговоренні даного питання взяли участь директор СЗШ І-ІІІ ступенів с. Обухів, депутат районної ради Смага Г.О. та Вербовецький сільський голова Войтко Ю.І.

Депутати затвердили Програму інформатизації Мурованокуриловецького району на 2018-2020 роки та Районну програму сприяння діяльності управління Державної казначейської служби в України у Мурованокуриловецькому районі Вінницької області в казначейському обслуговуванні розпорядників та одержувачів бюджетних коштів районного та місцевих бюджетів на 2018 рік, внесли зміни до 2-х районних програм та заслухали хід виконання Районної програми “Розробка містобудівної документації у Мурованокуриловецькому районі на 2013-2017 роки” та продовжили термін її дії на 2018-2020 роки.

Депутатським корпусом прийнято рішення про реорганізацію комунальної установи “Мурованокуриловецька лікарня планового лікування” шляхом перетворення в комунальне некомерційне підприємство “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня”, а також надано згоду Мурованокуриловецькій селищній раді на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл і селищ району цілісного майнового комплексу НВК “Середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-гімназія” смт Муровані Курилівці.

Також депутати затвердили 14 технічних документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, особистого селянського господарства та до надання в оренду для іншого сільськогосподарського призначення, а також внесли зміни до районного бюджету на 2018 рік.

В “Різному” головний лікар комунальної установи “Мурованокуриловецька лікарня планового лікування” Олійник М.В., відповідно до депутатського звернення депутата районної ради Лебедюка Ю.М., проінформував про реорганізацію комунальної установи.

Депутат районної ради Лебедюк Ю.М. звернувся з депутатським зверненням щодо незадовільного забезпечення населення району скрапленим газом, відновлення роботи цегельного заводу, інфекційного відділення районної лікарні, введення в дію сміттєсортувальної лінії.

По всіх питаннях порядку денного прийнято відповідні рішення, з якими можна ознайомитись на сайті районної ради в розділі “Рішення районної ради 7 скликання”.     

          Прес-служба районної ради       

      

      

     

      

       

                                                                                       

 

 

 

                                                                                                        



« повернутися до списку новин