Мурованокуриловецька
районна рада

Збори-сходи громадян за місцем проживання відбулись в селах Немерче та Роздолівка

Переглядів: 636

5 лютого 2019 року в селі Немерче відбулись збори-сходи громадян за місцем проживання, участь в яких взяли понад 150 жителів територіальної громади.

Сільський голова Михайленко А.О. прозвітував про свою діяльність за 2018 рік.

Участь в даних зібраннях брали голова районної ради С.Кушнір, директор СХК “Вінницька промислова група” Бишев В.В., заступник директора по соціальних питаннях, юрист та заступник керівника по земельних питаннях СХК “Вінницька промислова група” Уліта А.Ю., Слободянюк Л.Л., Байдусь О.А., директор ПП “Спецземтехніка” Маланчук В.А., які виступили перед присутніми.

Про стан правопорядку на території сільської ради та заходи, які вживаються Мурованокуриловецьким відділенням поліції Могилів-Подільського відділу поліції ГУНП у Вінницькій області щодо попередження правопорушень доповів представник поліції Агатьєв Д.С.

Громадяни обговорили план соціально-економічного розвитку сільської ради за 2018 рік, а також піднімали проблемні питання села, зокрема відсутності автобусного сполучення з райцентром, необхідності проведення ремонтів сільських доріг, роздільного збирання сміття, реконструкції водогону, низької закупівельної ціни на молоко від населення та ряд земельних питань.

 

Цього ж дня відбулись збори-сходи громадян в селі Роздолівка, участь в яких взяли понад 50 жителів.

Роздолівський сільський голова Слободянюк В.М. прозвітувала про свою діяльність за 2018 рік; депутат районної ради, заступник голови районної ради Нікітчук А.М. - про свою депутатську діяльність в 2018 році, участь у роботі районної ради, виконання передвиборчої програми політичної партії, яку він представляє в районній раді, вирішення питань жителів Роздолівської територіальної громади, надання їм матеріальної допомоги з депутатського фонду та ін.

Жителі обговорили хід виконання Стратегії розвитку територіальної громади до 2020 року та піднімали актуальні проблеми територіальної громади, зокрема незадовільної якості питної води в водогоні, необхідності проведення ремонту сільських доріг, встановлення паркану навколо кладовища (кошти на який зібрані силами жителів територіальної громади), потреби у відновленні роботи ФАПу, орендної плати за земельні частки (паї).

За наслідками проведення зборів-сходів громадян прийнято відповідні рішення.

Прес-служба районної ради

      



« повернутися до списку новин