Мурованокуриловецька
районна рада

ЗМАГАННЯ З ДЗЮДО У СПОРТИВНІЙ ШКОЛІ

Переглядів: 1051

 

16 грудня ц.р. районна дитячо-юнацька спортивна школа  приймала понад 60 юних учасників турніру з дзюдо - вихованців спортивних шкіл  Вінниці, Ямполя, Сокирян та Мурованих Куриловець. 

Приємним було те, що до цього спортивного свята в ДЮСШ покращено матеріально-технічну базу, облаштовано її необхідним обладнанням та інвентарем (зокрема, придбано нове татамі у зал) з урахуванням сучасних вимог до організації навчально-тренувального процесу. Реалізувати дані заходи стало можливим завдяки участі та перемозі в обласному конкурсі розвитку територіальних громад області проекту районної ради та ДЮСШ (керівник проекту заступник голови районної ради А. Нікітчук) ”Сучасне оснащення спортивних споруд – запорука успіху в залученні населення району до занять фізичною культурою та спортом“, на що залучено  56,8 тис. грн. з обласного бюджету та 310 тис. грн. з районного.

До юних спортсменів, їхніх тренерів та вболівальників з найкращими побажаннями звернулися заступник голови районної ради Андрій Нікітчук, начальник відділу з питань фізичної культури і спорту Володимир Жук, директор районної спортивної школи Анатолій Ціона, віце-президент районної федерації дзюдо Віталій Німець. На відкритті нагородили вихованців районної спортшколи, які мають досягнення в дзюдо. Головний суддя змагань Володимир Стицун представив суддів, серед яких були відомі дзюдоїсти з нашого району Іванна Стицун, Вадим Німець, Василь Кравчук та інші. Змагання відбувалися у трьох групах: серед дівчат, між старшими і молодшими хлопцями по 15 вагових категоріях.

Результати турніру ще раз підтвердили високий рівень майстерності і підготовки вихованців відділення дзюдо районної спортшколи, які вибороли чимало нагород. Переможців і призерів змагань відзначено  дипломами та медалями.  

 

                                                                                                                                                                                           Прес-служба районної ради

     

     

 



« повернутися до списку новин