Мурованокуриловецька
районна рада

З В І Т про роботу КЗ "Мурованокуриловецька РДЮСШ" за 2018 рік

Переглядів: 547

          В Мурованокуриловецькій районній дитячо-юнацькій спортивній школі працює 14 чоловік: з них 10 чол. штатних працівників і 4 чол. сумісників. Штатна чисельність – 11,4 одиниць, які фінансуються із фонду місцевого бюджету. РДЮСШ забезпечена кадрами, вакансії відсутні.

          Головною метою діяльності РДЮСШ є спортивна підготовка дітей, підлітків та молоді.

Мурованокуриловецька РДЮСШ „Колос” заснована в 1988 році. Школа має свій спорткомплекс. Ігровий, борцівський та тренажерний зали,  медичний  та методичний кабінети,  сауну,  майданчик для  занять  футболом  зі  штучним  покриттям,  тренажерний майданчик  загальної фізичної підготовки.

          В школі працюють відділення дзюдо, футболу, легкої атлетики в яких займається 214 учнів, з якими працюють 8 тренерів. Всі тренери  мають вищу освіту.

         Команди РДЮСШ з дзюдо, л/атлетики, футболу приймають участь в обласних та всеукраїнських змаганнях. У 2018 році дзюдоїсти прийняли участь у 8 обласних змаганнях. В кубку Вінницької області команда з  дзюдо зайняла ІІ командне місце. Чемпіонами та призерами обласних змагань з дзюдо ставали Кравчук Василь, Романовський Артем, Чайковська Анастасія, яка виконала норму КМС України.

          Легкоатлети прийняли участь в 10 обласних змаганнях та в чемпіонату України ВФСТ «Колос». Переможцями та призерами ставали:  Олесь Третяк ( стрибки в довжину  1 місце, п’ятиборство –ІІ місце),  в стрибках в довжину він побив рекорд області 20-річної давності серед своєї вікової групи; Лебедюк Максим (штовхання ядра – 1 місце); Жучковський Влад (біг 60 метрів – ІІ місце, стрибки в висоту – Ш місце, багатоборство – ІІ місце); Онуфрійчук Ольга (стрибки в довжину – ІІ місце); Нагорняк Антон (біг 60 м – ІІ місце).

         В сезоні 2017-2018 «Осінь-весна» чемпіонату області серед юнаків 2001-2002 року народження  команда РДЮСШ лідирує в своїй групі.

Юнаки 2002-2003 р.н. стали переможцями обласних змагань з фут залу, а на Всеукраїнських змаганнях в м.Переяслав-Хмельницький зайняли ІІ місце.

         За команду СДЮСШОР «Блохіна-Бєланова», яка приймає участь в чемпіонаті України (вища ліга) виступають Жучковський Влад і Желнов Антон.

         За команду «Колос» Муровані Курилівці, яка приймає участь в чемпіонаті області по І лізі виступають учні РДЮСШ Гикавчук Богдан, Жучковський Влад, Желнов Антон, Соловей Ростислав, Третяк Анатолій.

        Команда юнаків 2003 р.н. виграла обласні змагання «Золотий колосок» і приймала участь у фіналі Всеукраїнських змагань з футболу в м.Скадовську, де зайняла 8 місце.

           Команда юнаків 2002 р.н. стала переможцем Всеукраїнських змагань в м.Очакові.

           Щоб прийняти участь у Всеукраїнських фінальних змаганнях в містах Переяслав-Хмельницьких, Скадовську, Очакову було освоєно кошти спонсорів та батьків на загальну суму 62,0 тис. гривень.

           У 2017 році на обласний конкурс розвитку територіальних громад було подано проект «Сучасне оснащення спортивних споруд – запорука успіху в залученні населення району до занять фізичною культурою і спортом», який став переможцем. За ці кошти відремонтовано роздягальні, туалет, душову, тренерську кімнату, тренажерний зал, зал дзюдо, коридор, зал для настільного тенісу.

          Для відділення дзюдо закуплено татамі (60 матів); для відділення футболу закуплено м’ячі, фішки, бар’єри, манішки, гетри, рукавички воротарські, секундомір, сітки для м’ячів; для відділення легкої атлетики закуплено списи, шиповки.         

                                                                                                               Директор Мурованокуриловецької РДЮСШ   

                                                                                                                                                                                        А.Ціона

       

       
 

 

 

 



« повернутися до списку новин