Мурованокуриловецька
районна рада

З ініціативи голови райдержадміністрації 7 лютого ц.р. скликано позачергову сесію районної ради.

Переглядів: 758

В роботі 10 позачергової сесії районної ради взяли участь 25 з 34-х депутатів районної ради.

По основному питанню порядку денного “Про внесення змін до рішення   9 сесії районної ради 7 скликання від 16 грудня  2016 року  №138 “Про районний бюджет на 2017 рік”  доповідала начальник фінансового управління райдержадміністрації Власова Галина Михайлівна.

Голова районної ради С.Ладан довів до відома присутніх інформацію щодо роботи, яка проводиться в районі щодо ліквідації та недопущення розповсюдження захворювання африканської чуми свиней, зокрема в ПП “Бонас” с. Морозівка, господарствах Романовського О.В.  (с. Вищеольчедаїв), Бистрієвського В.В. (смт. Муровані Курилівці) та наголосив на необхідності облаштування пропускних тимчасових постів в карантинні зони даних населених пунктів.     

Депутати прийняли рішення про збільшення видатків районного бюджету райдержадміністрації в сумі 80 тис. грн. на виконання “Єдиної  комплексної правоохоронної програми Мурованокуриловецького району на 2016-2020 роки”.

Про виконання Програми економічного і соціального розвитку району за 2016 рік та Програму економічного і соціального розвитку Мурованокуриловецького району на 2017 рік”  доповів начальник управління економіки райдержадміністрації Дідушок Святослав Васильович.

    

 

Також депутати затвердили технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок 24-х громадян для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Мурованокуриловецького району; технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що перебувають у власності 34-х громадян,  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, на території Степанківської сільської ради Мурованокуриловецького району, а також технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, що перебуває у власності Дюг Тетяни Архипівни, на території Немерченської сільської ради.

Крім того, прийнято рішення про умови оплати праці заступника голови районної ради у 2017 році.

В “Різному” депутат районної ради Ю.Лебедюк піднімав питання про необхідність затвердження фонду депутатів районної ради, який планується розглянути на черговій сесії районної ради, яка орієнтовно відбудеться  24 березня 2017 року.

    

 

 

Керуюча справами виконавчого апарату районної ради                                                                            Т.Покалюк



« повернутися до списку новин