Мурованокуриловецька
районна рада

Відбулась 8 (позачергова) сесія районної ради 7 скликання

Переглядів: 603

 

22 листопада 2016 року  з ініціативи голови райдержадміністрації відбулась  8 позачергова сесія районної ради 7 скликання, участь в якій взяли 27 депутатів.  Перед початком пленарного засідання питання порядку денного сесії розглянули 2 профільні постійні комісії з питань бюджету, регулювання комунальної власності, приватизації та регуляторної політики.

На пленарному засіданні були присутні  перший заступник голови райдержадміністрації І.Гончар, начальник фінансового управління райдержадміністрації Власова Г.М, начальники окремих управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій, представники засобів масової інформації.

З основного питання порядку денного – про внесення змін до рішення  2 сесії районної ради 7 скликання від 11 грудня 2015 року №15 ”Про районний бюджет на 2016 рік“ (зі змінами) доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Власова Галина Михайлівна. Даним проектом рішення передбачено  виділення додаткових коштів з районного бюджету  в сумі 4 млн. 695,8 тис.грн., які спрямовано на утримання закладів соціально – культурної сфери, виконання районних програм, надання допомог, пільг та субсидій жителям району.

Крім того, депутати розглянули наступні питання:

  1. Про продовження терміну дії та внесення змін і доповнень до Районної програми забезпечення виконання Мурованокуриловецькою районною державною адміністрацією делегованих їй Мурованокуриловецькою районною радою повноважень на 2015-2016 роки, затвердженої рішенням 31 сесії районної ради 6 скликання від 27 березня 2015 року №482.
  2. Про внесення змін до Єдиної комплексної програми по соціальному захисту та соціальному забезпеченню населення Мурованокуриловецького району на 2015-2019 роки, затвердженої рішенням 30 сесії районної ради 6 скликання від 6 березня  2015 року №471 (із змінами).
  3. Про внесення змін до рішення 2 сесії районної ради 7 скликання від 11 грудня 2015 року  №15 “Про районний бюджет на 2016 рік” (зі змінами).
  4. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 9 місяців 2016 року.
  5. Про затвердження Статуту комунального закладу “Мурованокуриловецька районна дитячо-юнацька спортивна школа” в новій редакції.
  6. Про затвердження Статуту комунального закладу “Мурованокуриловецький районний краєзнавчий музей імені Федора Коновалюка” в новій редакції.
  7. Про затвердження Статуту комунальної установи “Мурованокуриловецький районний Трудовий архів” в новій редакції.
  8. Про затвердження Статуту комунальної установи “Мурованокуриловецький районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги” в новій редакції.
  9. Про розпорядження голови районної ради.
  10. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок громадян для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Мурованокуриловецького району.

       

По всіх питаннях порядку денного прийнято відповідні рішення.

Більш детально з проектами рішень можна ознайомитись на офіційному сайті районної ради в розділі „Проекти рішень районної ради  7 скликання”.

 

Начальник відділу з питань організаційного,

юридичного та кадрового забезпечення

 діяльності ради                                                                                                                                                                О.Марецька



« повернутися до списку новин