Мурованокуриловецька
районна рада

В районі підведено підсумки весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів

Переглядів: 670

30 травня 2016 року в районному Будинку культури відбулось спільне засідання колегії райдержадміністрації та Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради, в якому взяли участь селищний, сільські голови, члени районної робочої групи з організації весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів району, керівники окремих підприємств, установ та організацій, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради, апарату райдержадміністрації,  представники засобів масової інформації.

Засідання проводив голова райдержадміністрації С.Ладан, який перед початком засідання вручив службові посвідчення селищному, сільським головам.

Про підсумки проведення в районі весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів доповів заступник начальника управління економіки, начальник відділу житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури райдержадміністрації, секретар районної робочої групи з організації весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів району Василь Базишен. Вищеольчедаївський сільський голова Квятковська Т.В. та спеціаліст ІІ категорії-землевпорядник Роздолівської сільської ради Мельник О.В. виступили з інформацією про комплекс робіт по наведенню чистоти і порядку на території відповідних сільських рад, який проведено в період з 15 березня по 15 травня 2016 року. Голова райдержадміністрації Сергій Ладан наголосив на необхідності активізації роботи адмінкомісій при сільських радах та висловив вдячність селищному, сільським головам, керівникам агроформувань за належну організацію робіт по благоустрою в територіальних громадах району.

Крім того, начальник фінансового управління райдержадміністрації Галина Власова доповіла про стан виконання бюджету району за 4 місяці 2016 року, а начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Світлана Озерянська – про використання 129 водних об’єктів (ставків), які розташовані на території району. 

 

Прес-служба районної ради



« повернутися до списку новин