Мурованокуриловецька
районна рада

Вітання голови районної ради Сергія Кушніра з нагоди Дня працівників сільського господарства

Переглядів: 282

Шановні працівники сільського господарства Мурованокуриловеччини!

Від себе особисто, депутатського корпусу та виконавчого апарату районної ради щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Аграрний комплекс в нашій країні вцілому, та зокрема в нашому сільськогосподарському районі – особлива, найбільш соціально значима складова економіки, яка надійно забезпечує мир, злагоду та гідне життя громадян  незалежної України.

Це свято воістину всенародне, адже від результатів вашої діяльності значною мірою залежить здоров’я, добробут і процвітання нашої держави.

Про тих, хто нас годує хлібом, колись хтось дуже вірно сказав: «Ходити по землі легко, а працювати на ній під силу не кожному» і це дійсно так. В усі часи, як повелося з діда-прадіда, нелегка хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашого  регіону, запорукою його процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, невсипуща працездатність, багатий досвід живлять сьогодні українську ниву, стверджуючи істину: якщо є врожай, то у народі панує мир і спокій.

Результатами цієї напруженої та копіткої праці передусім є самовідданість працівників галузі своєму хліборобському покликанню, безкорислива любов до землі та надія на краще майбутнє. Ми поділяємо ваші турботи й щиро віримо, що спільними зусиллями нам удасться здолати труднощі й зробити наше життя багатим і щасливішим.

Шановні працівники сільського господарства! Бажаємо радості, успіхів у праці, міцного здоров’я і людського щастя вам і вашим родинам. Нехай щедро родять ниви, хай над ними буде мирне небо і завжди світить сонце, а в кожному домі панують злагода і достаток! Бажаю Вам наснаги для Вашої праці на благо розвитку України і добробуту українців! Рясних Вам врожаїв та вагомих здобутків!

З повагою,

Голова районної ради                                                                                                                        Сергій Кушнір



« повернутися до списку новин