Мурованокуриловецька
районна рада

Вітання голови районної ради Сергія Кушніра з нагоди Дня медичного працівника!

Переглядів: 567

Шановні медичні працівники району!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята — Дня медичного працівника, і дозвольте подякувати Вам за щоденну виснажливу працю — невпинну боротьбу за  здоров’я та життя людини.
Немає професії жертовнішої та гуманнішої, ніж професія медика, проте медичну галузь по-різному оцінюють у суспільстві: від шанобливої вдячності до найжорсткішої критики. Проте, незважаючи ні на що, для лікаря понад усім стоїть пацієнт — його здоров’я і повноцінне життя.
Незважаючи на цілу низку проблем, які в останні роки намагається подолати система охорони здоров’я в Україні, Ви як істинні професіонали, як мовчазні ангели-охоронці завжди готові прийти на допомогу незнайомій людині, виявляючи відданість своїй справі, ігноруючи особисті плани і проблеми, часто наражаючись на професійні небезпеки і навіть ризикуючи власним життям.
У Ваших руках — складна і відповідальна справа. Сподіваємося, що Ви й надалі з високою відповідальністю та сумлінням виконуватимете поставлені перед Вами завдання, дбатимете про нові професійні здобутки, а  Ваші зусилля винагороджуватимуться повагою і вдячністю суспільства. Низький уклін Вам за Вашу невтомну працю та щире і відкрите серце. Завдяки Вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання, і це — найголовніше.
 Від усього серця вітаю Вас з професійним святом і бажаю Вам міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою.
Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю!
Зі святом Вас! Щастя Вам і добра! І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією!
 
З повагою,
Голова районної ради                                                                                                      Сергій Кушнір


« повернутися до списку новин