Мурованокуриловецька
районна рада

Відбулися заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан

Переглядів: 402

У районному центрі відбулися заходи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан.

Учасники бойових дій схилили голови перед світлою пам’яттю полеглих бойових побратимів біля пам’ятного знаку воїнам – інтернаціоналістам та поклали квіти. 

З вітальним словом до присутніх в залі звернулися голова районної ради Сергій Кушнір та голова спілки ветеранів війни в Афганістані Володимир Мельник.

Пам’ять воїнів-афганців та тих, хто не повернувся з війни і віддав життя за українське сьогодення, присутні вшанували хвилиною мовчання.

Заступник голови райдержадміністрації Валерій Козачишен та голова районної ради Сергій Кушнір вручили учасникам бойових дій на території інших держав Почесні грамоти, грошові допомоги та медалі з нагоди 30-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан.     

А працівники районного будинку культури з нагоди ювілею підготували концертну програму.

Окрім того відбулися звітно-виборні збори спілки ветеранів війни в Афганістану. Під час яких про свою роботу прозвітував голова спілки ветеранів війни в Афганістані Володимир Мельник.

 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин