Мурованокуриловецька
районна рада

Відбулись збори-сходи громадян в селі Рівне

Переглядів: 289

29 січня 2020 року відбулись збори-сходи громадян в селі Рівне, участь в яких взяли понад 60 жителів територіальної громади.

Звітуючи про свою діяльність у 2019 році, Рівненський сільський голова Надія Чуплакова проаналізувала джерела наповнення та статті видатків сільського бюджету, який виконано на 104%, висвітлила роботу  депутатів та апарату сільської ради, розповіла про результати співпраці з аграріями, про реалізацію проекту-переможця  16 обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад “Утеплений сільський будинок культури – центр дозвілля та культурно-мистецьких заходів у громаді”. Вона довела до відома присутніх інформацію про утримання та ремонт закладів соціальної сфери (ремонт пічного опалення в дитячому садку «Сонечко», ремонт ФАПу), встановлення нової автобусної зупинки, а також ознайомила з планом розвитку громади на 2020 рік.

Слова вдячності адресувалися керівникам підприємств за допомогу у ліквідації наслідків стихії  та ремонт сільських доріг.

В рамках “Депутатського тижня” про свою діяльність прозвітували депутати місцевих рад, а саме депутат обласної Ради Петро Струсевич та депутат районної ради Микола Колядич.

Також перед присутніми виступили перший заступник голови райдержадміністрації  Ярослав Петренко, заступник голови районної ради Андрій Нікітчук та помічник народного депутата України Лариси Білозір Світлана Кубляк.

 

Прес-служба районної ради


 


 

 



« повернутися до списку новин