Мурованокуриловецька
районна рада

Депутати районої ради прийняли основний фінансовий документ району на 2019 рік

Переглядів: 857

14 грудня 2018 року відбулась 26 сесія районної ради 7 скликання за участі 28 депутатів. На пленарному засіданні були присутні  заступник прокурора Могилів-Подільської місцевої прокуратури Грималюк В.В., начальник фінансового управління райдержадміністрації Власова Г.М, начальник управління регіонального розвитку райдержадміністрації Озерянська С.І., начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Т.Войтенко, головний лікар КНП “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня” М.Олійник, головний лікар КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області”, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, селищний, сільські голови, працівники виконавчого апарату районної ради, представники засобів масової інформації району.

Участь в роботі сесії взяв народний депутат України Спориш І.Д. та депутат Вінницької обласної Ради Струсевич П.П.

Перед початком сесії до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих.

Депутати обрали секретаріат у складі депутатів районної ради Кагляка О.Г., Кагляка М.В. та Лунько В.М.

Голова районної ради Кушнір С.М. проінформував присутніх про стан справ у районі і проведену роботу  постійними комісіями та виконавчим апаратом районної ради в міжсесійний період, тобто з 21 вересня по 14 грудня цього року, а також подякував народному депутату України Споришу Івану Дмитровичу за вирішення питань соціально-економічного та культурного розвитку Мурованокуриловеччини, здійснення прийому громадян та надання їм фінансової допомоги. “…В цьому році Іван Дмитрович надав фінансову допомогу 252 жителям нашого району на загальну суму 231 тис. грн. Саме за його сприяння в 2017 році нашому району було передано субвенцію з державного бюджету на соціально-економічний розвиток району в сумі  4 млн. 225 тис.грн., а в цьому році - 1 млн. 800 тис. грн., - зазначив Сергій Михайлович, - а також в поточному році всі депутати районної ради використали кошти депутатського фонду, надавши фінансову допомогу на лікування, поховання та ліквідацію наслідків пожежі 123-м жителям нашого району на загальну суму  340 тисяч гривень…”.

Депутатським корпусом підтримано звіт голови райдержадміністрації Ладана С.В. про здійснення райдержадміністрацією делегованих їй районною радою повноважень щодо забезпечення збалансованого економічного і соціального розвитку району, ефективного використання природних, трудових і фінансових ресурсів та програму соціально-економічного розвитку району на 2019 рік, яку представив перший заступник голови райдержадміністрації Петренко Я.В.

Заслухавши доповідь начальника фінансового управління райдержадміністрації Власової Г.М., депутати затвердили районний бюджет на 2019 рік, доходи та видатки якого становитимуть 197 218 134,00 тис. грн. Депутати також розглянули питання про внесення змін до рішення 17 сесії районної ради 7 скликання від 18 грудня 2017 року №252 ”Про районний бюджет на 2018 рік“ (зі змінами).

Депутатським корпусом заслухано хід виконання 3-х районних програм, 7 питань комунальної власності, в т.ч. про перейменування НВК “СЗШ І-ІІІ ступенів №1-гімназія” смт Муровані Курилівці в заклад загальної середньої освіти “Мурованокуриловецька школа-ліцей №1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області”, затверджено критерії, порядок утворення та Положення про Наглядові ради комунальних унітарних підприємств Мурованокуриловецької районної ради та спостережної ради закладу охорони здоров’я, що є спільною власністю територіальних громад сіл та селищ району. Також депутати затвердили технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва 4 громадянам та технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення, що надається в оренду СФГ “Добробут” для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Крім того, депутатським корпусом затверджено план роботи районної ради на 2019 рік, умови оплати праці голови районної ради та заступника голови районної ради та кошторис видатків на утримання апарату районної ради на наступний рік.

По всіх питаннях порядку денного прийнято відповідні рішення, більш детально з якими та результатами поіменного голосування депутатів можна ознайомитись на сайті районної ради в розділі „Рішення районної ради 7 скликання”.

                                                                      

Покалюк Т.М., керуюча справами

виконавчого апарату районної ради

       

      

       

       



« повернутися до списку новин