Мурованокуриловецька
районна рада

Проведено 25 позачергову сесію районної ради

Переглядів: 514

23 жовтня 2018 року з ініціативи голови райдержадміністрації Сергія Ладана відбулась 25 позачергова сесія районної ради за участі 27 депутатів.

На пленарному засіданні були присутні  начальник фінансового управління райдержадміністрації Галина Власова, заступник начальника відділу у Мурованокуриловецькому районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області Любов  Прудивус, головний лікар комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області” Лариса Сидоренко.

Депутати обрали секретаріат у складі Іванцова П.В., Піруса В.М., Чорного О.М.

Депутати розглянули наступні питання:

  1. Про  внесення  змін до Районної  програми охорони  здоров’я  на  2016- 2020  роки.
  2. Про внесення змін до рішення 17 сесії районної ради 7 скликання від 18 грудня   2017 року  №252 “Про районний бюджет на 2018 рік” (зі змінами).
  3. Про результати державного фінансового аудиту виконання місцевих бюджетів  Мурованокуриловецького району за період з 01.01.2014 по 31.05.2018.
  4. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок громадян для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Мурованокуриловецького району.
  5. Про звернення депутатів районної ради.
  6. Про внесення змін до рішення 3 сесії районної ради 6 скликання від 20 грудня 2010 року №25 “Про Положення про виконавчий апарат районної ради та його структуру і чисельність” (зі змінами).

За наслідками голосування депутатським корпусом не прийнято звернення до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України з питань врегулювання  на законодавчому рівні відносин між землекористувачами, які використовують земельні ділянки для товарного виробництва сільськогосподарської продукції і сільськими громадами та індексації вартості земель сільськогосподарського призначення

По питаннях порядку денного прийнято відповідні рішення, з якими можна ознайомитись на сайті районної ради в розділі “Рішення районної ради 7 скликання”.

                                                                           Прес-служба районної ради

      

      

 



« повернутися до списку новин