Мурованокуриловецька
районна рада

У Вінниці обговорили цілі та завдання нової Стратегії розвитку Вінниччини до 2027 року

Переглядів: 317

Минулого тижня у форматі фокусгруп відбувалось обговорення цілей та завдань нової стратегії регіону до 2027 року.

Це вже друга зустріч з цих питань, кажуть в Агенції регіонального розвитку Вінницької області, але цей процес є динамічним: надходять нові пропозиції, уточнення від низки структурних підрозділів і виникає потреба для їхнього узгодження. Окрім того, деякі пропозиції потребують уточнень і залучення вузькопрофільних спеціалістів.

На попередній зустрічі було окреслено кілька перспективних напрямів розвитку регіону, зокрема розвиток медичної галузі. З метою вивчення потенціалу та потреб галузі було проведено п’ять фокусгруп:  лікувальна, оздоровча, реабілітаційна медицина, онкологія, а також з підвищення управлінської спроможності медичних закладів регіону.

Участь у обговоренні взяли експерти Агенції, представники Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької облдержадміністрації, Департаменту охорони здоров’я ОДА та міста Вінниці, керівники медичних закладів, представники Донецького національного Університету ім. Василя Стуса та Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова й Центру розвитку місцевого самоврядування.

Протягом двох днів відбулося вісім заходів: фокусгупи та консультації.

Із сайту Вінницької обласної Ради

      
 



« повернутися до списку новин