Мурованокуриловецька
районна рада

На Вінниччині обстежують об'єкти туристичної інфраструктури

Переглядів: 508

 

Відповідно до «Програми розвитку туризму у Вінницькій області на 2017-2020 роки» та «Плану заходів на 2018 рік», 5 жовтня Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації було організовано та проведено виїзне обстеження об’єктів туристичної інфраструктури Жмеринського, Барського та Мурованокуриловецького районів.

В заході взяли участь представники Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації на чолі з заступником директора Департаменту Вєгою Кулявець, Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, Тур-Клубу «Бідняжка» та ГО «Освітній простір».

         Під час виїзного обстеження було відвідано наступні туристичні об’єкти:

  1. Палац і парк С. Орловського, 1810 р. (с. Северинівка Жмеринського району).
  2. Палац і парк садиби Вітославських-Львових (с. Чернятин Жмеринського району).
  3. Садиба М. Чихачова, 1906 р. (с. Митки Барського району).
  4. Палац і парк Комарів, 1805 р. на місці замку ХVІ ст.(смт. Муровані Курилівці).
  5. Палацово-парковий комплекс Собанських, ХІХ ст. (с. Михайлівці Мурованокуриловецького району).
  6. Палац і парк садиби Ценіної, 1912 р. (с. Котюжани Мурованокуриловецького району).

Як зазначила заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Вєга Кулявець: «Метою даної поїздки є проведення обстеження та визначення потенційно привабливих для туристів об’єктів, зокрема, палаців відповідних закладів харчування та розміщення з подальшим включенням їх до туристичних маршрутів. Новостворені маршрути будуть пропонуватися потенційним туристам, що віддають перевагу індивідуальним подорожам та для впровадження туристичним операторам, які здійснюють діяльність на внутрішньому ринку туристичних послуг. Дані заходи сприятимуть промоції Вінниччини як туристично привабливого регіону».

Із сайту Вінницької ОДА

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин