Мурованокуриловецька
районна рада

Депутати провели засідання 6-ти постійних комісій районної ради

Переглядів: 497

 

14 листопада 2018 року відбулись засідання 6 постійних комісій районної ради, які розглянули 22 питання, 13 з яких виноситься на порядок денний президії та 26 чергової сесії районної ради, яка відбудеться 14 грудня 2018 року.

На засіданнях були присутні голова районної ради Сергій Кушнір, заступник голови районної ради Андрій Нікітчук, перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Петренко, окремі керівники підприємств, установ, організацій, структурних підрозділів та служб райдержадміністрації, керівники комунальних установ, працівники виконавчого апарату районної ради.

Постійні комісії розглянули наступні наступні питання:

  1. Про здійснення райдержадміністрацією делегованих їй районною радою повноважень щодо забезпечення збалансованого економічного і соціального розвитку району, ефективного використання природних, трудових і фінансових ресурсів.
  2. Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку району за 2018 рік та Програму економічного і соціального розвитку Мурованокуриловецького району на 2019 рік.
  3. Про хід виконання Районної програми забезпечення функціонування Центру надання адміністративних послуг Мурованокуриловецької районної державної адміністрації на 2015-2018 роки та Районну програму забезпечення  функціонування Центру надання адміністративних послуг Мурованокуриловецької районної державної адміністрації на 2019-2022 роки.
  4. Про хід виконання Районної програми по реалізації у Мурованокуриловецькому районі основних напрямків земельної реформи на 2012-2018 роки, затвердженої рішенням 11 сесії районної ради 6 скликання  від 20 квітня 2012 року №164 (зі змінами).
  5. Про внесення змін до рішення 17 сесії районної ради 7 скликання від 18 грудня 2017 року  №252 “Про районний бюджет на 2018 рік” (зі змінами).
  6. Про критерії, порядок утворення та Положення про Наглядові ради комунальних унітарних підприємств Мурованокуриловецької районної ради.
  7. Про порядок утворення та Положення про спостережну раду закладу охорони здоров’я, що є спільною власністю територіальних громад сіл та селищ Мурованокуриловецького району.
  8. Про переукладання договору оренди майна, що знаходиться в оперативному управлінні комунального закладу “Мурованокуриловецький районний Будинок культури “Жовтень”.
  9. Про списання майна, що знаходиться в оперативному управлінні навчально-виховного комплексу “Середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-гімназія”  смт Муровані Курилівці.
  10. Про перейменування НВК “Середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1– гімназія” смт Муровані Курилівці в ЗЗСО “Мурованокуриловецька школа ліцей №1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області”
  11. Про затвердження плану діяльності районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.
  12. Про розпорядження голови районної ради.
  13. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок громадян для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Мурованокуриловецького району.

Більш детально з проектами рішень можна ознайомитись на офіційному сайті районної ради в розділі „Проекти рішень районної ради 7 скликання”.

Прес-служба районної ради

 

 



« повернутися до списку новин