Мурованокуриловецька
районна рада

Відбулося спільне засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради та колегії райдержадміністрації

Переглядів: 493

 21 листопада 2018 року в районному Будинку культури відбулось спільне засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради та колегії райдержадміністрації.

 У засіданні взяли участь члени Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради: заступник голови районної ради Андрій Нікітчук, керуюча справами виконавчого апарату районної ради Тетяна Покалюк, селищний, сільські голови, а також члени колегії райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів, управлінь райдержадміністрації та окремих підприємств, установ, організацій, представники засобів масової інформації.

На порядок денний спільного засідання виносились наступні питання:.

 1. Про хід виконання Програми економічного та соціального розвитку району за 2018 рік та проект Програми економічного та соціального розвитку на 2019 рік, по якому доповідав перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Петренко. Він зупинився на основних показниках Програми за 2018 та проект Програми на 2019 рік, зазначивши: «Основною метою Програми економічного та соціального розвитку району є створення умов для підвищення життєвого рівня населення району на основі розвитку економіки, підвищення ефективності роботи господарського комплексу шляхом упровадження нових енергозберігаючих технологій, освоєння випуску нових видів продукції, ефективного використання наявних природних, мінерально-сировинних та трудових ресурсів, підвищення рівня соціальних гарантій та поліпшення соціального обслуговування населення».

З даного питання виступила начальник фінансового управління райдержадміністрації Галина Власова, яка проаналізувала виконання бюджету району та використання коштів на реалізацію проектів-переможців 15 обласного конкурсу розвитку територіальних громад. 

2. Про внесення змін до Порядку  призначення житлових субсидій для населення доповідала начальник управління праці та соціального захисту населення Тетяна Войтенко.

3. Аналіз результатів зовнішнього незалежного оцінювання в закладах загальної середньої освіти району за 2017-2018 роки провела начальник відділу освіти райдержадміністрації Павліна Тимощук.

4. "Україна: між Томосом і автокефалією" - таку інформацію  до відома присутніх довів начальник управління у справах національностей та релігії обласної державної адміністрації Ігор Салецький.

В "Різному" голова райдержадміністрації Сергій Ладан довів до відома присутніх інформацію про стан виконання планового завдання Мурованокуриловецьким районним військовим комісаріатом щодо комплектування військових частин Збройних Сил України молодим поповненням та про хід оповіщення призовників восени 2018 року.

Прес-служба районної ради

 

  

 

 



« повернутися до списку новин