Мурованокуриловецька
районна рада

Відбулась 6 сесія районної ради 7 скликання

Переглядів: 740

17 червня 2016 року  відбулось пленарне засідання 6 сесії районної ради 7 скликання, якому 14 червня передували засідання постійних комісій та президій районної ради,  на якому 28 депутатів розглянули наступні питання порядку денного:

  1. Про внесення змін та доповнень до Регламенту районної ради 7 скликання.
  2. Про хід виконання районної Цільової соціальної програми “Діти та молодь Мурованокуриловеччини” на 2011-2016 роки, затвердженої рішенням 5 сесії районної ради 6 скликання від 08.04.2011 №51 (зі змінами).
  3. Про стан виконання районної Програми правової освіти населення на 2010- 2015 роки, затвердженої рішенням 28 сесії районної ради 5 скликання від 17 вересня 2010 року №344.
  4. Про хід виконання Комплексної програми виробництва соціального хліба та забезпечення потреб району в продовольчому зерні на 2012-2015 роки, затвердженої рішенням 8 сесії районної ради 6 скликання від 23 листопада 2011 року №118 (зі змінами).
  5. Про Районну програму охорони здоров’я на 2016-2020 роки.
  6. Про внесення змін до Районної програми поліпшення техногенної та пожежної безпеки населених пунктів, об’єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури оперативно-рятувальної служби Мурованокуриловецького району на 2016- 2020 роки, затвердженої рішенням 3 сесії районної ради 7 скликання від 14 січня 2016 року №38.
  7. Про внесення змін до Єдиної комплексної програми по соціальному захисту та соціальному забезпеченню населення Мурованокуриловецького району на 2015-2019 роки, затвердженої рішенням 30 сесії районної ради 6 скликання від 6 березня  2015 року № 471 (із змінами).
  8. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за І квартал2016 року.
  9. Про внесення змін до рішення 2 сесії районної ради 7 скликання від 11 грудня 2015 року№15 “Про районний бюджет на 2016 рік” (зі змінами).
  10. Про внесення змін до окремих рішень районної ради.
  11. Про передачу майна, яке знаходиться в оперативному управлінні Мурованокуриловецької районної ради.
  12. Про переукладання договору оренди майна, що знаходиться в оперативному управлінні управління агропромислового розвитку Мурованокуриловецької райдержадміністрації.
  13. Про укладання договору оренди майна, що знаходиться в оперативному управлінні управління агропромислового розвитку Мурованокуриловецької райдержадміністрації.
  14. Про затвердження Положення про формування складу та організації роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника комунального закладу культури, що є об’єктом спільної власності територіальних громад сіл і селищ Мурованокуриловецького району.
  15. Про зняття з контролю рішень районної ради.
  16. Про перейменування Мурованокуриловецького районного Будинку культури “Жовтень”.
  17. Про затвердження цін на послуги, що надаються комунальною установою “Мурованокуриловецький районний Трудовий архів” юридичним та фізичним особам.
  18. Про затвердження освітніх округів, опорних закладів в Мурованокуриловецькому районі.
  19. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок громадян для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Мурованокуриловецького району.
  20. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок громадян для ведення особистого селянського господарства на території Мурованокуриловецького району.
  21. Про затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що надаються в оренду гр. Сущику П.М. для ведення фермерського господарства на території Наддністрянської сільської ради.
  22. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бахтинської сільської ради Мурованокуриловецького району.
  23. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Вербовецької сільської ради Мурованокуриловецького району.
  24. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Вищеольчедаївської сільської ради Мурованокуриловецького району.
  25. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Долинянської сільської ради Мурованокуриловецького району.
  26. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Жванської сільської ради Мурованокуриловецького району.
  27. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Лучинчицької сільської ради Мурованокуриловецького району.
  28. Про звернення депутатів Житомирської районної ради 7 скликання.
  29. Про розпорядження голови районної ради.

Участь в засіданні взяли перший заступник голови райдержадміністрації І.Гончар, начальник фінансового управління райдержадміністрації Власова Г.М, начальники окремих управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій, представники засобів масової інформації.

 

Голова районної ради С.Ладан поінформував депутатів про стан справ у районі і проведену роботу постійними комісіями та виконавчим апаратом районної ради між четвертою та шостою сесіями районної ради.

Відповідно до Закону України від 26.11.2015 3842-VIII ”Про внесення змін до статті 59 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні“ всі рішення, які розглядались на засіданні ради, приймались за допомогою електронно-інформаційного ресурсу  СЕГ “Голос”. В зв’язку з цим внесено зміни та доповнення до Регламенту районної ради 7 скликання.

 

Гарячі дискусії виникли з приводу затвердження технічних документацій із нормативної грошової оцінки земельних ділянок. І, як наслідок, за результатами голосування депутати не підтримали 22, 23, 24 та 27 питання. Крім того, депутати районної ради висловились проти перейменування Мурованокуриловецького районного Будинку культури “Жовтень”, внаслідок чого рішення не було прийнято.

По решті питань депутати підтримали запропоновані проекти рішень.

В різному директор комунального підприємства "Мурованокуриловецька районна кіновідеомережа" М.Стенгецький проінформував присутніх про роботу та перспективи розвитку кіновідеомережі на трериторії району.

 

Прес-служба районної ради



« повернутися до списку новин