Мурованокуриловецька
районна рада

ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ, ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД МУРОВАНОКУРИЛОВЕЧЧИНИ!

Переглядів: 741

 

 ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ, ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД МУРОВАНОКУРИЛОВЕЧЧИНИ!

8 і 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Перемога дісталася нам дуже дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників.

  Тож у ці дні ми віддаємо шану всім тим, хто у жорстокій битві виборював свободу, хто захищав рідну українську землю від ворогів. Ми в неоплатному боргу перед синами і дочками України, юність яких жорстоко обірвала війна. Низько вклоняємося подвигу тих, хто ціною власного життя, здоров’я, проявляючи героїзм, сміливість та відвагу, зуміли врятувати світ від нацистського поневолення.

  Подвиг переможців у Другій світовій війні гідно продовжують українські воїни, які захищають незалежність та територіальну цілісність України на її східних рубежах. Сьогодні героями стають онуки та правнуки тих, хто в далекому 1945-му сподівався, що війна більше ніколи не прийде на нашу землю.

  Слава героям, які в усі часи захищали нашу Батьківщину! Українці були, є і будуть господарями на своїй землі. Правда за нами – тож ми обов’язково здобудемо перемогу в ім’я європейського майбутнього рідної України.

Бережіть свободу і незалежність, цінуйте безхмарне небо й усмішку дитини, щасливу родину та єдину Україну!

Вічна пам'ять загиблим, честь і слава живим героям!

Слава Україні!

 

 

Голова районної ради                                                                                                                                                                        С.Ладан

 

 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин