Мурованокуриловецька
районна рада

Голова райдержадміністрації Сергій Ладан прозвітував на сесії районної ради про здійснення райдержадміністрацією делегованих їй районною радою повноважень

Переглядів: 1240

 

 

В роботі 15 сесії районної ради, яка відбулась 29 вересня 2017 року,  взяли участь 22 з 34-х депутатів районної ради.

Перед початком сесії депутати обрали секретаріат у складі Лунько В.М., Кагляка О.Г., Гори В.В.

Голова районної ради Сергій Кушнір проінформував присутніх про стан справ у районі і проведену роботу постійними комісіями та виконавчим апаратом районної ради в період між 13 і 15 сесіями районної ради, тобто з 23 червня по 29 вересня 2017 року.

По основному питанню порядку денного “Про здійснення райдержадміністрацією делегованих їй районною радою повноважень”  доповів голова райдержадміністрації Сергій Ладан. Участь в обговоренні доповіді взяла Світлана Озерянська, начальник управління регіонального розвитку райдержадміністрації, яка довела до відома присутніх інформацію про систему електронних закупівель prozorro структурними підрозділами райдержадміністрації та організаціями, які фінансуються з районного  бюджету, та про стан укладання договорів ореенди водних об’єктів.

Депутати внесли зміни та доповнення до 6-ти районних програм, комісії районної ради з поновлення прав реабілітованих, заслухали звіт заступника голови постійної комісії О.Платаша про роботу постійної комісії з питань агропромислового розвитку, регулювання земельних відносин, раціонального використання надр, охорони довкілля та благоустрою, внесли зміни до районного бюджету на 2017 рік, прийняли 5 питань комунальної власності територіальних громад сіл та селищ району, підтримали звернення депутатів Рівненської районної ради Рівненської ради про необхідність зняття депутатської недоторканності з народних депутатів України, ряд земельних питань.

Разом з тим, депутати не підтримали 6 проектів рішень про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бахтинської, Вербовецької, Вищеольчедаївської, Дерешівської, Жванської, Лучинчицької сільських рад.

В “Різному” головний лікар комунальної  установи “Мурованокуриловецька лікарня планового лікування” Олійник М.В., на вимогу депутата районної ради Юрія Лебедюка, проінформував по питанню можливості відновлення роботи інфекційного відділення лікарні планового лікування. Крім того, він  довів до відома депутатів інформацію про проведення капітального ремонту котельні комунальної установи “Мурованокуриловецька лікарня планового лікування”, а секретар Мурованокуриловецької селищної ради Андрущак Л.І. – про проведення ремонту дороги по вул. Комарова в райцентрі.

З прийнятими рішеннями порядку денного 15 сесії районної ради можна ознайомитись на сайті районної ради в розділі “Рішення районної ради 7 скликання”.

Фотозвіт

    

    

    

    

    

 

 

Прес-служба районної ради



« повернутися до списку новин