Мурованокуриловецька
районна рада

ЗВІТ про роботу Мурованокуриловецької районної дитячо-юнацької спортивної школи за І півріччя 2018 року

Переглядів: 572

В школі працюють відділення дзюдо, легкої атлетики, футболу. Навчально-тренувальна робота проводиться згідно затверджених планів. Участь у змаганнях – згідно календарних планів.

              Дзюдоїсти у І півріччі прийняли участь в 5 обласних змаганнях:

  • чемпіонат області серед кадетів до 18 років;
  • чемпіонат області серед молоді до 21 року;
  • чемпіонат області серед юнаків та дівчат до 16 років;
  • чемпіонат області серед молоді до 23 років;
  • відкрита дитяча ліга м.Вінниця.

               Чемпіонами та призерами цих змагань ставали: Стицун Іванна, Кондратюк Владислав, Григораш Дмитро, Пузирей Валентин, Комарніцький Дмитро, Чайковська Анастасія, Романовський Антон.

              В змаганнях відкритої дитячої ліги в смт. Ямполі команда дзюдоїстів РДЮСШ зайняла ІІ місце.

              В Чемпіонаті України прийняли участь Кондратюк Владислав та Григораш Дмитро.

              На спорткомплексі РДЮСШ проведено відкриту першість району з дзюдо в якій прийняли участь 10 команд з Вінниці, Ямполя, Сокирян, Шаргорода, Іллінців. 160 юнаків та дівчат змагалися в 22 вагових категоріях (тренер-викладач Стицун В.М.).

              Учні-спортсмени РДЮСШ відділення л/атлетики прийняли участь у 9 обласних змаганнях. Чемпіонами області та призерами змагань ставали Третяк Олесь, Жучковський Влад, Лебедюк Максим, Нагорняк Антон (тренер-викладач Мороз В.І.).            

           Спортсмени відділення футболу 2001-2002 р.н. приймали участь в чемпіонаті області ДЮФЛО сезону 2017-2018 рр. і зайняли 4 місце (тренер-викладач Козак А.І.). Юнаки 2005-2006 р.н. приймали участь в обласних змаганнях на призи клубу “Шкіряний м’яч”, юнаки 2003-2004 р.н. в чемпіонаті області з футзалу зайняли 3 місце.

            У фіналі Всеукраїнських змагань “Хто ти, майбутній олімпієць?” в м.Скадовську Херсонської області  юнаки 2004-2005 р.н. з 14 команд зайняли 6 місце (тренер-викладач Жук В.В.). Для поїздки залучено батьківських та спонсорських коштів 30 тис.грн.

            За команди “Блохіна-Беланова”, які приймають участь в чемпіонаті України, грають Жучковський Влад, Жернов Антон, Ряба Валерія.

            Ряба Валерія у складі збірної команди області стала срібним призером Чемпіонату України серед дівчат.

          З метою підвищення майстерності юнаки 2001-2003 р.н. грають в командах, які приймають участь в чемпіонаті району серед дорослих.

 

Директор РДЮСШ    А.О.Ціона

      

      



« повернутися до списку новин