Мурованокуриловецька
районна рада

Депутати районої ради перерозподілили 1,6 мільйони гривень

Переглядів: 653

23 листопада 2017 року за ініціативи голови районної державної адміністрації С.Ладана відбулась 16 позачергова сесія районної ради за участі 28 депутатів.

На пленарному засіданні були присутні  начальник фінансового управління райдержадміністрації Власова Г.М, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Т.Войтенко, начальник відділу у Мурованокуриловецькому районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області В.Варгоцький, заступник прокурора Могилів-Подільської місцевої прокуратури В. Грималюк, головний лікар Мурованокуриловецької лікарні планового лікування М.Олійник, представники засобів масової інформації району.

Депутати обрали секретаріат у складі Іванцова П.В., Кагляка І.М. та   Пащенко О.В.

Згідно з пропозицією голови райдержадміністрації С.Ладана депутати розглянули питання про внесення змін до рішення 9 сесії районної ради 7 скликання від 16 грудня 2016 року №138 ”Про районний бюджет на 2017 рік“ (зі змінами), з якого доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Г.Власова.

 Керуючись статтею 78 Бюджетного кодексу України, за підсумками перевиконання дохідної частини загального фонду районного бюджету за 10 місяців 2017 року, були внесені зміни до районного бюджету на 2017 рік, а саме: збільшено доходи загального та спеціального фондів на суму 1688,648 тис.грн. Відповідно збільшено видатки загального фонду районного бюджету:

Відділу освіти райдержадміністрації в сумі 48,800 тис. грн. на орендну плату опалювальних котлів та супутнього обладнання в НВК “ЗНЗ-ДНЗ” с. Конищів.

На виплату заробітної плати працівникам охорони здоров’я передбачено кошти в сумі 1 млн. грн. На виконання Районної програми поліпшення техногенної та пожежної безпеки населених пунктів, об’єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділів оперативно-рятувальної служби Мурованокуриловець-кого району на 2016-2020 роки виділено 350, 000 тис. грн., на виконання Єдиної комплексної програми по соціальному захисту та соціальному забезпеченню населення Мурованокуриловецького району на 2015-2019 роки – 40,000 тис. грн. та ін.

За затвердження змін до рішення 9 сесії районної ради 7 скликання від 16 грудня 2016 року №138 ”Про районний бюджет на 2017 рік“ (зі змінами) проголосували 26 депутатів.

Також депутати затвердили звіт про виконання районного бюджету за ІІІ квартал ц.р., Статут комунальної установи ”Мурованокуриловецька лікарня планового лікування“ в новій редакції, 4 технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для ведення особистого селянського та фермерського господарств, товарного сільськогосподарського виробництва, для продажу права оренди на земельних торгах.

По всіх питаннях порядку денного прийнято відповідні рішення, більш детально з якими можна ознайомитись на сайті районної ради в розділі „Рішення районної ради 7 скликання”.

Крім того, 22 та 23 листопада перед початком пленарного засідання відбулись засідання  6 постійних комісій районної ради, які розглянули 11 питань порядку денного 16 (позачергової) сесії районної ради та питання порядку денного чергової сесії, яка відбудеться

22 грудня 2017 року. 

                                                                                                                                    Прес-служба районної ради

Фотозвіт

      



« повернутися до списку новин