Мурованокуриловецька
районна рада

Розпочала роботу багатоканальна «гаряча лінія» НАЗК для суб’єктів декларування

Переглядів: 225

 

2 березня в Національному агентстві з питань запобігання корупції почала працювати багатоканальна «гаряча лінія», за якою надаються відповіді на питання щодо заповнення декларацій та роботи з Реєстром декларацій: +38(044)200-06-94.

З понеділка до п’ятниці з 8:00 до 18:00 без перерви суб’єкти декларування можуть отримати консультацію від фахівців Національного агентства. Сервіс з надання консультацій також працює цілодобово. В автоматичному режимі можна отримати відповіді на найбільш поширені запитання, які виникли у суб’єктів декларування з початку кампанії подання щорічних декларацій. 

Крім цього, на офіційному сайті Національного агентства для суб’єктів декларування передбачена можливість подати своє запитання в електронній формі або за електронною адресою: support@nazk.gov.ua.

Нагадаємо, що інформація щодо заповнення декларацій на постійній основі розміщується  в публічному Telegram-каналі НАЗК та на офіційній сторінці Національного агентства у Facebook. Роз’яснення щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю розміщені за посиланням.
Джерело: https://vinrada.gov.ua/rozpochala-robotu-bagatokanalna-garyacha-liniya-nazk-dlya-subektiv-deklaruvannya.htm



« повернутися до списку новин