Мурованокуриловецька
районна рада

Проведено семінар з селищним та сільськими головами, керівниками агроформувань, пасічниками та спеціалістами ветеринарної медицини району

Переглядів: 247

28 лютого 2020 року в райдержадміністрації відбувся семінар з сільськими головами, керівниками агроформувань, пасічниками району та спеціалістами ветеринарної медицини щодо застосування пестицидів та засобів захисту рослин в сільському господарстві, недопущення отруєння людей, тварин і бджіл засобами захисту рослин.

 В заході взяли участь голова районної ради Сергій Кушнір, перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Петренко та представники Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області.

Щодо регламентів застосування засобів захисту рослин інформував присутніх Державний фіто санітарний інспектор Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Сергій Івінський.

Про дотримання вимог санітарного законодавства під час застосування засобів захисту рослин  ознайомила заступник начальника управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Тетяна Вороновська.

Щодо забезпечення епізоотичного благополуччя та порядок проведення реєстрації пасік довів інформацію заступник начальника відділу протиепізоотичної роботи управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Михайло Василевич.

На всі запитання, які піднімалися на семінарі спеціалістами Держпродспоживслужби у Вінницькій області були надані відповідні роз’яснення.



« повернутися до списку новин