Мурованокуриловецька
районна рада

В Обухівській сільській раді обговорено перспективний план розвитку

Переглядів: 471

26 грудня 2018 року в приміщенні Обухівської сільської ради відбулось засідання виконавчого комітету, на якому  публічно обговорено  перспективний  план   розвитку  територіальної громади на 2019-2021 роки.

     Сільський головаТетяна Кретюк повідомила присутніх про проведену роботу у 2018 році:  закінчено та запущено в дію водопровід в с. Обухів протяжністю майже 13 кілометрів; проведено косметичний ремонт пам’ятників; проведено заміну 60 лампочок в селах Обухів, Берлядка, Привітне . Замінено 3 фотореле, на двох підстанціях замінено лічильники; здійснено поточний ремонт доріг вулиць Травнева с.Обухів та Робітнича с.Привітне; в Обухівському ДНЗ замінено та пофарбовано підлогу в молодший групі та здійснено поточний ремонт опалення з заміною котла.

       До перспективного плану розвитку територіальної громади на 2019-2021 рік заплановано проведення водогону в селище Котюжани, ремонт приміщення Привітненського сільськогоБудинку культури, закуплення сміттєвих контейнерів для населених пунктів Обухівськоїсільської ради та встановняо майданчиіви для їх розміщення,  проведення поточного ремонту доріг в селах Обухів,  Берлядка та Привітне.     

  "...не все зроблено, що заплановано нами, але питання життєзабезпечення сіл та їх жителів вирішуються і будуть вирішуватися спільними зусиллями як сільської ради так і небайдужих жителів територіальних громад", - зазначила Тетяна Кретюк.



« повернутися до списку новин