Мурованокуриловецька
районна рада

В районі відзначили День Незалежності України

Переглядів: 1052

22 серпня з нагоди 26-ї річниці Незалежності України відбулись районні урочистості та святковий концерт в Районному будинку культури. Участь у заході взяли голова районної ради Сергій Кушнір, голова районної державної адміністрації Сергій Ладан, депутат Вінницької обласної Ради Володимир Рубанський, керівники районних установ, організацій, сільські, селищний голови, жителі територіальних громад району та представники ЗМІ.

Присутні оглянули виставкові експозиції, в т.ч вироби народних майстрів територіальних громад району, обрядові хліби та короваї, обжинкові дідухи та ін.

 Зі святковою промовою в районному Будинку культури “Жовтень” виступив голова райдержадміністрації Сергій Ладан, який привітав всіх жителів району з одним з найголовніших свят України.

Присутні хвилиною мовчання засвідчили шану тим, хто у різні часи історії поклав своє життя за волю і незалежність України, становлення української державності.

Продовжились святкові заходи врученням Почесних Грамот райдержадміністрації та районної ради, грошових винагород двадцяти жителям району. Керівникам фермерських господарств - волонтерам Людмилі Огірчук та Олександру Мельнику вручено відзнаки Президента України ”За гуманітарну участь в антитерористичній операції”, Почесну грамоту обласної державної адміністрації та обласної ради отримав учасник АТО, голова ”Мурованокуриловецької Асоціації учасників бойових дій та ветеранів АТО” Юрій Погребенко.

 Найкращі мистецькі колективи району, а також окремі виконавці подарували присутнім святковий концерт.

 

Прес-служба районної ради

Фотозвіт

    

    

    

    

        



« повернутися до списку новин