Мурованокуриловецька
районна рада

Звіт про роботу КП "Мурованокуриловецька районна редакція ефірного радіомовлення" за 2019 рік

Переглядів: 260

Районне ефірне радіомовлення розпочало свою діяльність 12 лютого 2002 року. Передачі районного радіо виходять згідно  сітки мовлення, що передбачено  Ліцензією, виданою Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення м.Київ Термін дії Ліцензії 7 років, тому через кожні 7 років підприємство проходить планову перевірку представником Національної ради, щодо дотримання ліцензійних умов. В разі відсутності порушень, подаються документи на продовження дії Ліцензії на мовлення.
    Засновником підприємства є Мурованокуриловецька районна рада, а майно підприємства є власністю територіальних громад району.  Штатна чисельність працівників не змінювалась впродовж багатьох років і становить три працівники: редактор, бухгалтер та спеціаліст ІІ категорії-звукооператор (всього 1,5 ставок). Вакансій на підприємстві немає. Редакція радіомовлення фінансується за рахунок надходження субвенцій селищної і сільських рад, районного бюджету та із власних коштів, які надходять від реклами, вітань та оголошень. Від надання платних послуг у звітному році отримано  59 136 гривень
     Працівники підприємства забезпечують роботу згідно ліцензійних умов. Передачі виходять в ефір щоденно, крім вихідних, з 6.30 до 6.45 на частоті 106,1 Fm .Намагаємось розширити коло слухачів. Окрім  Мурованокуриловецького району, є покриття радіосигналом нашої частоти і у інших сусідніх районах. Жителі цих районів теж користуються нашими платними  послугами.
 
 Редактор Добровольська В.В.


« повернутися до списку новин