Мурованокуриловецька
районна рада

Дмитру Остаповичу Школьному - 95

Переглядів: 459

4 вересня відзначив своє 95-річчя житель села Морозівка, сивочолий ветеран Другої Світової війни Дмитро Остапович Школьний.

Відвідали та від щирого серця привітали із ювілеєм видатного мешканця села, ветерана-фронтовика заступник голови районної ради Андрій Нікітчук, заступник голови райдержадміністрації Валерій Козачишен, голова районної організації ветеранів Віктор Макітрук та Морозівський сільський голова Тетяна Юзвак разом з працівниками сільської ради.

У своєму вітанні до ветерана, яке було оголошене у присутності рідних та численних гостей, А.Нікітчук сказав:

Шановний Дмитре Остаповичу!

 Мурованокуриловецька районна державна адміністрація та районна рада щиро вітають Вас з нагоди ювілейної дати – 95-річчя від Дня народження!

Життя вимірюється не роками, а добрими справами, які творить людина.

Народившись в сім’ї селянина, від своїх батьків ви взяли у спадок мудрість, синівську любов до рідної землі, велике бажання робити людям добро – риси, що споконвіку притаманні українцям.

Доля вела Вас непростими стежками. Складаємо щиру шану мудрості і силі духу, з якими Ви пережили всі життєві випробування, голодомор, воєнні лихоліття.

Ваш подвиг в роки Великої Вітчизняної війни, фронтові нагороди медаль “За відвагу”, два ордени Вітчизняної війни другого ступеня, орден “За мужність”, трудові досягнення в мирний час є прикладом мужності, патріотизму та любові до рідної землі.

Своєю невтомною, довголітньою працею електрослюсарем, на бухгалтерських посадах в місцевому господарстві, машинно-тракторній станції, Вищеольчедаївському радгоспі і дільничній лікарні, міжколгоспшляхбуді, чуйним ставленням до людей Ви домоглися заслуженого авторитету та поваги серед людей.

Прийміть у цей день, шановний Дмитре Остаповичу, найщиріші побажання міцного здоров'я, наснаги, сталого достатку, розуміння і підтримки від дочок, онуків та правнука.

Божого Вам благословення зустріти ювілей у доброму настрої поруч із дорогими та близькими людьми!”.

Ветеран отримав подарунки від керівництва району, сільської ради, вітання від районної організації ветеранів.

Прес-служба районної ради

          


 

 



« повернутися до списку новин