Мурованокуриловецька
районна рада

В районі відзначено День захисника України

Переглядів: 612

11 жовтня в районному Будинку культури, за участю керівництва району, учасників антитерористичної операції, представників трудових колективів, голів громадських організацій та жителів району відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України.

В цей день усі присутні хвилиною мовчання, в знак поваги і співчуття рідним загиблих, вшанували світлу пам’ять загиблих в роки Другої світової війни, під час Революції Гідності та в ході антитерористичної операції на Сході нашої країни.

З вітальними словами до присутніх звернувся голова районної державної адміністрації Сергій Ладан, побажавши їм благополуччя, сил, здоров’я і мирного неба над головою та зокрема, зазначив: " Боротьба за незалежність України продовжується і зараз, де щоденно несуть службу наші захисники, воїни української армії. На превеликий жаль, на Донеччині  і Луганщині від рук ворога, гинуть наші патріоти, достойні сини нашої держави. В умовах гібридної війни на сході нашої держави ми відзначаємо День захисника України у широкому розумінні. Нині ми впевнено можемо говорити про те, що захисниками України є не лише військовослужбовці, а й усі громадяни, які своєю сумлінною професійною і громадською діяльністю забезпечують економічний, гуманітарний, освітній й інформаційний захист держави".

          З нагоди Дня захисника України голова районної ради Сергій Кушнір та голова райдержадміністрації Сергій Ладан  за гуманітарну участь в антитерористичній операції вручили волонтерам відзнаки Президента України а учасникам АТО Почесні грамоти обласного та районного рівнів і грошові винагороди.

Прес-служба районної ради

     

      

      

      



« повернутися до списку новин