Мурованокуриловецька
районна рада

Вітання голови районної ради Сергія Кушніра з Днем працівника лісу!

Переглядів: 356

Шановні працівники лісового господарства України!

Прийміть в цей чудовий, осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом.
Цей день звертає увагу всіх людей на необхідність турботи про лісові насадження, про неприпустимість їх масової вирубки та засмічення, адже ліс – це неоціненне багатство країни, витвір природи і людської праці, що має важливе економічне і екологічне значення.
 
Зміцнюючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд України, лісівники вносять вагомий вклад у захист земельних угідь та поліпшення стану довкілля, забезпечують потреби суспільства у різноманітній лісовій продукції.
 
В наш час особливо важливо розширювати лісові насадження, зберігати їх для прийдешніх поколінь, підвищувати ефективність лісового господарства, якомога раціональніше використовувати природні багатства на благо розвитку нашої країни.
 
Щиро бажаємо вам, шановні працівники лісового господарства, нових успіхів у праці, віри і наполегливості у досягненні поставленої мети, міцного здоров’я, родинного щастя, миру та достатку.

 

З повагою,
голва районної ради                                                                                                     Сергій Кушнір
 
 


« повернутися до списку новин