Мурованокуриловецька
районна рада

Стартував конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» –2019

Переглядів: 448

Запрошуємо журналістів Вінницької області взяти участь у ІІІ Обласному конкурсі журналістських робіт  «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» – 2019.

Метою конкурсу інформування населення Вінницької області про кращі практики, ініціативи й позитивні зрушення в розвитку територіальних громад.

Призовий фонд   складає 100 тис. грн. і передбачає 18 нагород  від 3 000 до 10 000 грн. у трьох номінаціях – онлайн публікація, стаття та відео/радіо матеріал, що опубліковані у ЗМІ за період: квітень 2018 року –  квітень 2019 року.  Про всі технічні умови конкурсу (обсяг матеріалу, аплікаційна форма учасника)  можна дізнатись на сайті  обласної Ради у розділі «Конкурси»:  https://vinrada.gov.ua/polozhennya-4.htm

Під час підготовки журналістських робіт важливо дотримуватись  критеріїв, які будуть основними при оцінюванні номінантів: актуальність, фаховість, креативність та  дотримання стандартів журналістики.

До участі  в конкурсі  приймаються  матеріали, що розкривають теми:

1. Добровільне об’єднання  та співпраця територіальних громад Вінниччини.

2. Фінансова децентралізація та ресурсна підтримка місцевого і регіонального розвитку.

3. Залучення  додаткових ресурсів для розвитку громад  та підвищення якості послуг населенню.

4. Кращі практики органів місцевого самоврядування з питань соціально-економічного розвитку територій.

5. Завдання, досягнення  та історії успіху громад у процесі розбудови місцевого самоврядування на Вінниччині.

Конкурсні роботи можуть стосуватися  як загальних, так і конкретних аспектів децентралізації – об’єднання громад, виборчий процес,  фінанси, медицина, освіта, культура, екологія,  участь молоді в реформі місцевого самоврядування, система управління та кадри, проекти розвитку і співробітництво територіальних громад  та інше.

Кожен учасник може подати на конкурс до трьох робіт, оформивши їх окремими конкурсними заявками https://vinrada.gov.ua/zayavka-3.htm

За детальнішою інформацією, будь ласка,  звертайтеся до управління аналітично-інформаційної роботи  обласної Ради за номером  (0432) 61 15 38 або пишіть на адресу: konkurs.rada@gmail.com.

 


 



« повернутися до списку новин