Мурованокуриловецька
районна рада

Фестиваль національної кухні “Щедра гостина Мурованокуриловеччини”

Переглядів: 660

18 лютого 2018 року на площі районного Будинку культури відбувся районний фестиваль національної кухні “Щедра гостина Мурованокуриловеччини”, організатором  якого виступив відділ культури та туризму райдержадміністрації, районний Будинок культури, централізована бібліотечна система. Фестиваль  проходив з метою відродження та  популяризації українських народних традицій та української кухні  і згуртував навколо себе усіх любителів та майстрів кулінарної справи з 23-х територіальних громад району.

Гості заходу мали змогу безкоштовно скуштувати різноманітних українських страв: юшку, куліш, дерунів, вареників, різних напоїв, кондитерської випічки, рибних, м’ясних та овочевих страв. В рамках фестивалю відбулися різноманітні конкурси та вікторини, майстер-класи з приготування українських страв, козацькі розваги та святкова концертна програма за участі аматорських колективів району.

Голова районної ради С.Кушнір та начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації В.Веклюк нагородили сільських голів та учасників фестивалю Подяками, грошовими винагородами та подарували кожному книги кулінарних рецептів.

                                                                                                                                                   Прес-служба районної ради

     

     

     

     

           

     

     

 

 



« повернутися до списку новин