Мурованокуриловецька
районна рада

Перший Національний День Ферми 2020 на Мурованокуриловеччині

Переглядів: 325

Сьогодні, 4 серпня в нашому районі відбувся практично-теоритичний захід в галузі тваринництва  - Національний День Ферми на базі ФГ "Велес Віта". Він проводиться з метою поширення кращих світових технологій, успішного практичного досвіду ведення молочного бізнесу, вирощування і заготівлі грубих кормів, що є запорукою високих надоїв та ефективного використання ресурсів.

    Пленарна частина заходу розпочалася в районному будинку культури «Жовтень», в якому взяли участь голова райдержадміністрації Ярослав Петренко, заступник голови райдержадміністрації Світлана Озерянська,  директор Департаменту агропромислового розвитку, екології та природніх ресурсів облдержадміністрації Микола Ткачук, голова районної ради Сергій Кушнір.

    З вітальним словом до гостей звернувся голова райдержадміністрації Ярослав Петренко, коротко розповів про історію району  і побажав всім присутнім приємного та пізнавального спілкування.

    В рамках заходу проведено регіональний навчально-практичний семінар для спеціалістів  «Ефективна МТФ: передовий досвід утримання, відтворення і годівлі», низка майстер-класів і тренігів на фермі та у полі та стратегічна сесія для керівників і власників господарств «Нова аграрна реальність: виклики і можливості».

Своїм досвідом господарювання, а також реконструкції і будівництва сучасного молочно-товарного комплексу, із колегами поділився голова ФГ "Велес Віта" Петро Струсєвич.


 



« повернутися до списку новин