Мурованокуриловецька
районна рада

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ СПОСТЕРЕЖНОЇ РАДИ

Переглядів: 361

22 серпня 2019 року відбулось перше засідання спостережної ради  комунального некомерційного підприємстві “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня”, яка утворена рішенням 28 сесії районної ради 7 скликання від  22 березня 2019 року №379 з метою сприяння реалізації права громадян на участь в управлінні охороною здоров’я. На засіданні було обрано голову та секретаря спостережної ради - Камінську Наталю Орестівну та Григораш Регіну Матвіївну.

Формування складу спостережної ради відбувалось в порядку її утворення, затвердженого рішенням 29 сесії районної ради 7 скликання від 21 червня 2019 року №394, для чого була створена комісія з відбору членів спостережної ради, яка перевіряла дані кожного кандидата на відповідність встановленим вимогам.

Рішенням 26 сесії районної ради 7 скликання від 14 грудня 2018 року №354 затверджено Положення про спостережну раду закладу охорони здоров’я, що є спільною власністю територіальних громад сіл та селищ Мурованокуриловецького району, яким спостережна рада має керуватись у своїй діяльності.

Рішення спостережної ради подаються головою спостережної ради до районної ради для їх розгляду на засіданнях профільної постійної комісії районної ради, а за їхньою рекомендацією виносяться на розгляд сесії районної ради, доводяться до відома керівника закладу охорони здоров’я (Уповноваженого органу) для розгляду та вжиття відповідних заходів і оприлюднюються на офіційному веб-сайті Мурованокуриловецької районної ради з урахуванням вимог законодавства щодо інформації з обмеженим доступом, що не може бути розголошена.

Голова спостережної ради щорічно звітує про свою роботу на сесії районної ради.

 

 

Начальник відділу з питань комунальної   власності та регуляторної політики  виконавчого апарату районної ради                                                                                                                                                                                   Валентина Богуцька

                                                



« повернутися до списку новин