Мурованокуриловецька
районна рада

В районі відбулися урочистості до Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Переглядів: 415

В переддень професійного свята у районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди  Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Щорічно це свято відзначається в нашій державі разом із Днем української писемності та мови, що є символічно, адже кожна освічена людина повинна досконало знати свою історію, витоки писемності свого народу та його культуру.

Участь у заході взяли голова районної державної адміністрації Сергій Ладан, заступник голови районної ради Андрій Нікітчук, заступник голови райдержадміністрації Валерій Козачишен, депутати обласної ради Петро Струсевич та Лариса Білозір.

 

Виступаючи перед присутніми, голова райдержадміністрації Сергій Ладан,  начальник відділу культури райдержадміністрації Валентина Веклюк та депутат обласної ради Лариса Білозір підкреслили, що усі ми усвідомлюємо, наскільки вагомою є місія працівників культури, майстрів народного мистецтва, адже їх діяльність забезпечує духовне життя людей, сприяє об'єднанню нації, формуванню національної пам'яті й ідентичності. Українська культура, одна з небагатьох, яка змогла вистояти під могутнім натиском інших впливів, зберегти свою самобутність та первозданну чистоту. Щоденна праця клубних працівників, бібліотекарів, фахівців музейної справи, викладачів спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, усіх працівників культури роблять людину неповторною, несхожою на інших, формують з неї особистість.

Голова райдержадміністрації Сергій Ладан та заступник голови районної ради Андрій Нікітчук кращих працівників культури та колективи за сумлінну працю, високий професіоналізм у роботі нагородили Почесними Грамотами райдержадміністрації та районної ради..

Заходи зевершилися концертом за участю працівників районного Будинку культури та фольклорного ансамблю "Фанфари Купали".

Прес-служба районної ради

 

 



« повернутися до списку новин